Bun venit pe peticul meu de cer albastru!

Mi-ar fi plăcut să ştiu să desenez sau să pictez. Din păcate, sunt total lipsită de talent. La fel de mult, dacă nu chiar mai mult, mi-ar fi plăcut să învăţ să cânt la un instrument muzical, poate chiar la pian. Din păcate, nici asta nu ştiu. Aşa că nu mi-a mai rămas decât scrisul.. 
Pe un petic de cer albastru o să găsiţi desenate o parte din gândurile, din speranţele, din aşteptările sau din visele mele. Uneori exprimate mai bine, alteori mai puţin bine. Probabil nu sunt foarte diferite de gândurile, aşteptările, dorinţele voastre şi, cu siguranţă, nu sunt unice. Doar forma în care sunt scrise poate spune câte ceva despre mine. Sau nu.
Pe un petic de cer albastru o să găsiţi mici eseuri, destul de rar posturi cu eventuală relevanţă socială, să le numim de atitudine, şi poveşti. Toate acestea îmi aparţin. Reprezintă rodul imaginaţiei mele. Şi dacă este o poveste auzită de la altcineva, acest lucru este marcat în text.
De aceea, mi-aş dori ca în cazul în care cineva găseşte pe acest blog ceva într-atât de interesant încât să-şi dorească să preia lucrul respectiv, să fie onest şi să  precizeze, eventual printr-un link, sursa.
Atât.
Şi încă ceva:

Bun venit pe peticul meu de cer albastru!

Niciun comentariu: