joi, 20 noiembrie 2008

Sunt ceea ce sunt pentru ca....



Sunt toti oamenii pe care i-am intalnit! Parca asa suna o reclama foarte la moda acum... Si sa nu uitam toate melodiile pe aceeasi tema...
Suntem suma experientelor traite, a oamenilor pe care i-am intalnit, a celor care care ne-au ajutat sa ne schimbam viata, sa descoperim in noi lucruri despre care nu stiam ca exista, bune sau mai putin bune?

Suntem toti oamenii pe care i-am intalnit, iubit, urat, ignorat? Suntem toti oamenii care au avut aceleasi trairi ca noi, toti oamenii in care ne-am regasit?

Pentru toti cei obisnuiti cu raspunsuri transante nu cred ca ar fi o mare problema sa raspunda la atat de multe intrebari, care pana la urma se reduc...la una singura. Cine suntem? Cum suntem?

Cred ca nu suntem, nu putem fi suta la suta originali, iar asta uneori ne raneste orgoliul atat de tare... Suntem putin parintii nostri, fratii sau surorile noastre, putin prietenii nostri, putin idolii nostri... Si mai suntem un "pic din noi", un pic din noi facut dintr-o farama de suflet, o farama de Dumnezeu si inca o farama "de bine si de frumos". Suntem toate aceste mici farame, amestecate, asa ca intr-o licoare magica, si care in final ne fac sa fim ceea ce suntem: Noi, cu alegerile noastre, cu temerile noastre, cu iubirile noastre. Doar noi.

Niciun comentariu: