vineri, 13 septembrie 2019

Cei care pleacă şi cei care rămân

Astăzi este despre Sorina şi Ionela Agavriloaie, două suflete legate prin neasemuit de frumoase fire care nu se pot ţese decât între o mamă şi copilul ei.
Doctoriţa Sorina
Azi, Sorina, ar fi trebuit să împlinească 14 ani, să mai facă încă un pas spre maturitate, cu flori, baloane colorate, tort şi toţi oamenii care o iubesc.
Din toate astea, boala, suferinţa, neşansa, destinul, fiecare în parte şi toate împreună, au făcut ca azi să nu mai fie vorba decât despre Sorina şi cei care o iubesc, despărţiti de o barieră de cer albastru, pe care Sori, cu siguranţă, desenează flori, şi păsări, şi căţei albi.
Sori este deja un înger care veghează asupra mamei sale, Ionela. 
Sorina şi Lucy
Ar fi trebuit să fie altfel, şi Ionela să continue să-i fie Sorinei şi mamă, şi prietenă, şi sprijin, şi sfătuitor, şi mâna care-i şterge lacrimile de pe obraz, şi braţele care o strâng strâns la pieptul ei, şi buzele care-i sărută fruntea cu dragostea de care numai o mamă poate fi în stare.
Doar că nu a fost cu putinţă.
Sper, cred din tot sufletul că Sorina ne vede de acolo de unde este.
Ştiu că umerii ei mici, care au dus atâta suferinţă, s-au transformat în aripi care o îmbrăţişează zi de zi pe Ionela, o mângâie, îi mângâie inima frântă în mii de bucăţi.
Te iubim, Sori! Şi ştim că dragostea care te leagă de Ionela, şi care nu va dispărea niciodată, o va ajuta pe mami să meargă înainte, oricât de greu i-ar fi!

Niciun comentariu: